VMware

Appstack successfull mounted but no App in Wind… |VMware Communities


Hi techguy,

 

thanks for your reply again. Looks like there is the problem… Im missing the snapvolumestemp folder:

 

 

Heres is the end of the logfile:

 

 

[2017-08-04 07:06:17.833 UTC] [svservice:P1112:T4180] Found 3 SCSI adapter(s)

[2017-08-04 07:06:17.833 UTC] [svservice:P1112:T4180] Found 3 disk(s)

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] Found 3 disk interface(s)

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] : GetDevicePathFromClass:SetupDiGetDeviceRegistryProperty [DeviceHarddiskVolume1]

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] [Volume.Dev0] Generic volume: DeviceHarddiskVolume1

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] : GetDevicePathFromClass:SetupDiGetDeviceRegistryProperty [DeviceHarddiskVolume2]

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] [Volume.Dev1] Generic volume: DeviceHarddiskVolume2

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] : GetDevicePathFromClass:SetupDiGetDeviceRegistryProperty [DeviceHarddiskVolume3]

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] [Volume.Dev2] Appvolume path: DeviceHarddiskVolume3

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] Checking for scripts on “DeviceHarddiskVolume3” (event shellstart)

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.837 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.849 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunScript: user script (event shellstart) on “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” go process.

[2017-08-04 07:06:17.849 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunExecutableAsUser: Path “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}shellstart.bat”

CreateProcessWithTokenAndEnvBlockW() standard user or UAC turned off, continue…

[2017-08-04 07:06:17.853 UTC] [svservice:P1112:T4180] Successfully launched (elevated privileges): SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}shellstart.bat (wait -1 ms), pid=3812 tid=2744

[2017-08-04 07:06:17.958 UTC] [svservice:P1112:T4180] Finished waiting for “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}shellstart.bat”: CreationFlag 0x08000420, WaitStatus 0x00000000, ExitCode 0 (0x00)

[2017-08-04 07:06:17.958 UTC] [svservice:P1112:T4180] Successfully launched: SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}shellstart.bat (wait -1 ms)

[2017-08-04 07:06:17.958 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunScript: user script (event windows_install_fonts) on “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” go process.

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] EnumAndLaunchRunKeyValues: No autorun values in REGISTRYMACHINESnapVolumes-{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] EnumAndLaunchRunKeyValues: No autorun values in REGISTRYMACHINESnapVolumes-{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}MACHINESOFTWAREWow6432NodeMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] Checking for scripts on “DeviceHarddiskVolume3” (event allvolattached_shellstarted)

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] Creating mount point at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] “\?Volume{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” mounted at “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}”

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunScript: user script (event allvolattached_shellstarted) on “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}” go process.

[2017-08-04 07:06:17.962 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunExecutableAsUser: Path “SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}allvolattached_shellstarted.bat”

CreateProcessWithTokenAndEnvBlockW() standard user or UAC turned off, continue…

[2017-08-04 07:06:17.966 UTC] [svservice:P1112:T4180] Successfully launched (elevated privileges): SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}allvolattached_shellstarted.bat (wait 0 ms), pid=4856 tid=4108

[2017-08-04 07:06:17.966 UTC] [svservice:P1112:T4180] Successfully launched: SnapVolumesTempMountPoints{00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}allvolattached_shellstarted.bat (wait 0 ms)

[2017-08-04 07:06:17.966 UTC] [svservice:P1112:T4180] Refreshing desktop (hToken 00000000000005F8)

[2017-08-04 07:06:17.970 UTC] [svservice:P1112:T3060] ReplicateFonts_Install: No fonts in {00004d2e-0000-0000-0000-100000000000}

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunExecutableAsUser: Path “C:Program Files (x86)CloudVolumesAgentsvservice.exe”

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunExecutableAsUser: CommandLine svservice.exe refresh

CreateProcessWithTokenAndEnvBlockW() standard user or UAC turned off, continue…

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Successfully launched (elevated privileges): svservice.exe refresh (wait 0 ms), pid=3508 tid=2212

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Successfully launched: svservice.exe refresh (wait 0 ms)

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Checking for svcapture on “DeviceHarddiskVolume3” (event svcapture)

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] RunScript: creating thread to check provisioning state

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Found 3 volume(s)

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Found 3 volume interface(s)

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] HandleNGVC: NGVC not present, error 2

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Initializing HTTP connection

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] HttpInitializeConnection: Asynchronous volume mounting is: Disabled.

[2017-08-04 07:06:18.075 UTC] [svservice:P1112:T4180] Choosing a manager out of 1 configured manager(s)

[2017-08-04 07:06:18.087 UTC] [svservice:P1112:T4180] IsDomainJoinedComputer: NetGetJoinInformation() success, domain name *** and type is 3

[2017-08-04 07:06:18.087 UTC] [svservice:P1112:T4180] HttpFileShareRequest: File Share UR: /log_fileshares/active?name=svservice&uuid=4209932c-2ef2-5b09-a267-7a82c355dd67&status=0&osver=10.0.14393&sp=0.0&suite=256&product=1&arch=9&proc=2&agentver=2.12.1.37U&domain=***&workstation=VIEW-003&machinesid=S-1-5-21-1938797815-3904239726-3820405097

[2017-08-04 07:06:18.087 UTC] [svservice:P1112:T4180] [0] Connecting to ***.***.de:443 using HTTPS (attempt 1)

[2017-08-04 07:06:18.364 UTC] [svservice:P3508:T2212] *** Started

[2017-08-04 07:06:18.403 UTC] [svservice:P3508:T2212] Refreshing desktop

[2017-08-04 07:06:18.423 UTC] [svservice:P3508:T2212] Refreshing Environment

[2017-08-04 07:06:18.503 UTC] [svservice:P1112:T4180] WinHttpSendRequestWithSSLCertValidation: SSL Certificate validation succeeded.

[2017-08-04 07:06:18.503 UTC] [svservice:P1112:T4180] HttpReadAllAvailableData: Error 0 in WinHttpQueryDataAvailable: dwSize 0

[2017-08-04 07:06:18.503 UTC] [svservice:P1112:T4180] HttpFileShareRequest: succeeded (computer startup)

[2017-08-04 07:06:18.503 UTC] [svservice:4180] handleFileShareStr: No file share path found.

[2017-08-04 07:06:18.503 UTC] [svservice:P1112:T4180] OnStartShell: Error Failed to Start DCT Logger

[2017-08-04 07:06:18.878 UTC] [svservice:P3508:T2212] Finished refreshing environment successfully



Source link

 

To see the full content, share this page by clicking one of the buttons below

Related Articles

Leave a Reply