VMware

This service starts and s… |VMware Communities

Need help !

My VMware Workstation 15 Pro started experiencing this error: Failed to start SYSV: This service starts and stops VMware services. I cannot make this service go up with the command systemctl start vmware.service. I have already uninstalled and installed again and the error persists. Guys what is this error and how to solve? Do you have a correction path? I use the fedora 32 kernel 5.7.Me help please!

 

Output:

systemctl status vmware.service

● vmware.service – SYSV: This service starts and stops VMware services

     Loaded: loaded (/etc/rc.d/init.d/vmware; generated)

     Active: failed (Result: exit-code) since Sat 2020-07-04 22:09:09 -03; 2min 5s ago

       Docs: man:systemd-sysv-generator(8)

        CPU: 237ms

 

 

jul 04 22:09:09 vostro3560 vmware[20570]: [44B blob data]

jul 04 22:09:09 vostro3560 systemd[1]: vmware.service: Control process exited, code=exited, status=1/FAILURE

jul 04 22:09:09 vostro3560 systemd[1]: vmware.service: Failed with result ‘exit-code’.

jul 04 22:09:09 vostro3560 systemd[1]: Failed to start SYSV: This service starts and stops VMware services.

jul 04 22:10:30 vostro3560 vmnetBridge[19444]: RTM_NEWLINK: name:wlp8s0 index:3 flags:0x00001002

jul 04 22:10:35 vostro3560 vmnetBridge[19444]: Can’t open vmnet device /dev/vmnet0 (No such device or address).

jul 04 22:10:35 vostro3560 vmnetBridge[19444]: RTM_NEWLINK: name:wlp8s0 index:3 flags:0x00001002

jul 04 22:10:40 vostro3560 vmnetBridge[19444]: Can’t open vmnet device /dev/vmnet0 (No such device or address).

jul 04 22:10:40 vostro3560 vmnetBridge[19444]: RTM_NEWLINK: name:wlp8s0 index:3 flags:0x00001003

jul 04 22:10:45 vostro3560 vmnetBridge[19444]: Can’t open vmnet device /dev/vmnet0 (No such device or address).


Source link

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close