VMware

Can’t seem to add a pool in Horizon

I created a VM in vSphere, install the VMware Tools and VMware Horizon Agent.

The VM is not joined to a domain. I have taken snapshots and even cloned the VM to a template as well just to try to create different pools but I can’t seem to be able to see any VMs that I have created.

I have followed most of this guide : [https://techzone.vmware.com/creating-optimized-windows-image-vmware-horizon-virtual-desktop#1150982](https://techzone.vmware.com/creating-optimized-windows-image-vmware-horizon-virtual-desktop#1150982)

Tried following : [https://4sysops.com/archives/creating-vmware-horizon-view-desktop-pools/](https://4sysops.com/archives/creating-vmware-horizon-view-desktop-pools/)

This is where I am stuck :

https://preview.redd.it/3gym7dculz741.png?width=843&format=png&auto=webp&s=43495cf0e3d3173f64b4770aab7b9bfd744f6e94

https://preview.redd.it/1sz4g3oylz741.png?width=842&format=png&auto=webp&s=0a3bbc7e87ce80664e37202aeb370cbbfe53d0d3

When I go to Resources > Machines > vCenter VM’s, this is what I see :

https://preview.redd.it/byht3e64mz741.png?width=958&format=png&auto=webp&s=d2dbe04e0a44cb095cf6e30ad56ffde80bb5dede

But in the vSphere when i go to the vCenter :

​

https://preview.redd.it/ncgyrq1fmz741.png?width=1351&format=png&auto=webp&s=a8cd909567fb1730440814e7ff8bd7bcc3330bde

https://preview.redd.it/ema123ygmz741.png?width=1332&format=png&auto=webp&s=fb8f072c4d46d740c910382893095755d7189bd1

I am not sure if I am doing something wrong.


View Reddit by 0138234asdView Source

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close